четвер, 3 грудня 2015 р.

Доломіти. Tre Cime. Частина перша

Tre Cimе один з найпопулярніших національних парків в Доломітах, тут безліч притулків і в сезон його відвідують неймовірна кількість людей. 
Час проведений в Tre Cime вирішила розділити на два записи, бо щось так важко відбирати фото))
п.с. всі фото клікабельні і можна розглядати у більшому розмірі

Вибратись  з St. Magdalena не просто. Як виявилось автобус не тільки на Закарпатті практично відсутні в неділю, ай в далеких селах в Доломітах.  Автостоп був припаскудний і ми втратили більше години часу, поки не зупинилось миле італійське подружжя. Вони відвезли нас до Bressanone, через якусь програму на телефоні  дізнались як найкраще добратись до Moso. Зазвичай в мандрівки ми беремо з собою листівки чи фото з України та даруємо їх хорошим людям. І тільки  тут стикнулись з тим, що кожного разу, коли я витягувала листівку всі думали, що я хочу заплатити за проїзд і різко тікали до машини, відмовляючись. Зрештою ми потім всі сміялись і розглядали фото рідного Львова.

Підвернута  нога давала про себе знати, в потязі ми нарешті її нормально оглянули і втішились,що принаймі немає набряку. Але біль, коли я навантажувала її, була досить різка, то ж  невідомо на що надіючись з двома пересадками добрались до Moso. Там нам пощастило і ми сіли на останній автобус аж до Hotel Dolomitenhof & Chalet Alte Post.


 2.
 На годиннику була 16 45 і до притулку Локателлі, згідно дороговказів, було 3,5 год, набір висоти майже 1000м.
 Вирішили спробувати йти, якщо мій біль буде не стерпним, то поставимо намет і переночуємо. Скажу чесно, коли ти мрієш ночувати в притулку, то перспектива спати в наметі не дуже тішить, ще й ідеальна погода і краєвиди надихали начхати на біль і втому та рухатись далі. Як виявилось, коли розходитись то нога дошкуляє менше, тому йшли ми майже без зупинок.
 3.
 4.
 5.
 6.
 7.
8.
 9. ми кусали лікті, що не бачимо цього заходу сонця, лиш останні проміння
 10. До притулку ми добрели вже коли геть стемніло за 2 год 40 хв. Довго шукали зимову кімнату, вона була за останніми дверима, які ми відчинили.
 11.
Це був єдиний безхмарний світанок за усю мандрівку, тож ми не могли натішитись. Бігали туди-сюди намагаючись нічого не пропустити
 11. перші проміння на Tre Cime. 
 12.
 13.

 14. Ми думали, що зранку будемо тут одні, але з сторони перевалу прийшло ще двоє фотографів
 15.
 16.
 17. Rifugio A.Locatelli 2450 м


 18. Monte Paterno 2746м
 19.озера  Laghi dei Piani
 20.
 21.
 22.
 23. сонце встало, йдемо пити каву
24.
 25.
 26. в притулку окрім ліжок був ще стіл і стільці, тож ми влаштували собі неповторний сніданок. Відварили макарони, засмажили цибульки з ковбасою і притрусили це все пармезаном.
27
28 далі буде

Немає коментарів:

Дописати коментар